Sick Sabbath heeft besloten om zonder Erik verder te gaan. Erik begon begin dit jaar bij de band als bassist. Na meer dan 10 jaar niet gespeeld te hebben knapte hij zijn bas op en ging de uitdaging aan om met ons de nummers van zijn favoriete band te oefenen.

Na een moeizame start hebben we Erik zien groeien, echter bleek het niet muzikaal en soms ook als band niet helemaal lekker te vloeien. Dat is het lastige van bandchemie, daar is geen recept voor, je moet alleen de juiste ingrediënten vinden.

We hebben in de Weiver in Wormerveer een toffe show gespeeld met Erik en hij heeft aan vrienden en familie laten zien hoe hij gegroeid is. Niet alleen als muzikant maar ook als mens. Dit is een herinnering die we delen en meenemen.

Zoals Erik zelf zegt:


Erik

“Ik zie het als een te gek avontuur en ben super trots en blij dat ik met jullie heb opgetreden. Ik wil jullie alle 3 bedanken voor dit geweldige avontuur en ik heb weer zin om verder te gaan in de muziek.”

— Erik Blom, Beschikbare bassist voor toffe bands!

Sick Sabbath heeft misschien een bassist minder, maar er een fan en supporter bij!

One Reply to “Elk afscheid is een nieuw begin”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *