Sick Sabbath live in actie. Bij welke optredens kun jij je dosis Black Sabbath binnen krijgen? Wees erbij en zet deze gigs data in je agenda!

2022

24 juni 2022

We hebben weer een mooi optreden gepland staan in de flux in Zaandam, samen met de metaalhoofden van Reefer. Check de site van de Flux voor kaartjes, want koop je ze in de voorverkoop? Dan hebben wij een verrassing voor je!


2020

29 februari 2020

De Groote Weiver in Wormerveer. Een superlange set met klassiekers en nieuwe nummers.


Oud

2019

Vrijdag 11 oktober 2019

De Flux in Zaandam


Zaterdag 7 september 2019

The Sound in Oudewater


Zaterdag 31 augustus 2019

Sjilvend Rockt in Schinveld


Zondag 18 augustus 2019

Parckpop te Ilpendam


Zaterdag 11 mei 2019

P3, Purmerend


Zaterdag 6 april 2019

Night of the Pier in Uden


Zaterdag 15 maart 2019

Muziekcafé Helmond


2017

Zaterdag 24 februari 2018

De eerste gig voor volgend jaar staat alweer gepland. En wat voor één. Motorrijders, bikers weten als geen ander waar de heavy metal mosterd vandaan gehaald wordt. Bij MC Motorhead in Hoogeveen gaan we samen met Led Zeppelin tribute Steeler een geweldige avond old skool rock en metal neer zetten.


Zaterdag 25 november 2017

Sick Sabbath zorgt op zaterdagavond 25 november weer voor een lekker begin van de avond in the Last Waterhole in Amsterdam. Als je een overdose Black Sabbath wilt krijgen is dit je kans, drie sets knallen we er tegen aan!


Donderdag 28 september 2017

Sick Sabbath gaat iets doen wat waarschijnlijk nog nooit gedaan is. Voor en na de film van Black Sabbath’s – The End of the End gaan we in Pathé Zaandam een heus live conbcert verzorgen voor alle Black Sabbath fans die naar de film gaan. Wil je dit unieke evenement mee maken, zorg dan dat je kaartjes bemachtigd voor deze voorstelling waar we in de grote zaal een paar grote hits van onze helden zullen gaan spelen.


Vrijdag 30 september 2017

Ons eerste festival en daar zijn we trots op. Handpicked door de ballotagecommissie van Fuizenfest! Hier spelen we op 30 september in Riel (bij Tilburg) met o.a. Heidevolk en Up the Irons!!!


Zaterdag 25 november 2017

Sick Sabbath zorgt op in het koude november voor wat warmte en rock and roll. In onze huiskroeg the Last Waterhole in Amsterdam.


Zaterdag 24 februari 2018

De naam van deze motorclub is al geweldig ‘MC motorhead Hoogeveen’, picture er nog een show van Black Sabbath bij en het feest kan beginnen. Metal en motorfietsen, een goude combi!


Zaterdag 22 juli 2017

Het kon natuurlijk niet uitblijven, want een land vol metalheads daar moet Sick Sabbath ook furore gaan maken. Het Duitse festival Feast of Friends heeft de eer om Sick Sabbath als eerste te ontvangen. Een Doors en Woodstock-achtig festival. Dus dat wordt een hoop oude klassiekers spelen.


Zaterdag 20 mei 2017

Sick Sabbath gaat steeds verder Nederland in. Niemand is veilig. Deze keer een fantastische avond bij het festijn genaamd Metalfront Gorinchem waar we on stage op Podium Gorcum weer een avondje Black Sabbath zullen laten klinken. We zullen spelen met Deo, een Ronnie James Dio Tribute band!!! Hoe geweldig is dat!!! Hoor ik iemand “Heaven and Hell” roepen?


Vrijdag 12 mei 2017

Eindelijk de kans om in de ‘hood’ van onze bassist Wim te spelen. P3 te Purmerend gaat kennismaken met de mannen van Sick Sabbath. In de kleine zaal zetten we de boel op zijn kop.


Zaterdag 15 april 2017

Geen beter feest dan een grote feesttent! Dus Sick Sabbath mag die op zijn kop gaan zetten. We zullen aantreden op Dijkrock in Rilland. Een mooi festival met een rijke historie!


Zaterdag 1 april 2017

Sick Sabbath zorgt op 1 april primetime zaterdagavond (nee, nee, geen grap potdomme!) weer voor een goed begin van de avond in the Last Waterhole in Amsterdam. Vorige keer zat de tent vol en ging volledig uit zijn dak. Deze keer weer? Maak het mee en kom ook.


2016

Vrijdag 23 december 2016

We verlaten de provincie om het land steeds een stukje verder te veroveren! In Zuid Holland en wel Wateringen speelt Sick Sabbath in WPC Nederland 3.


Vrijdag 11 november 2016

Sick Sabbath zorgt op vrijdag 11 november weer voor een lekker begin van de avond in the Last Waterhole in Amsterdam. Wees er vroeg bij Happy hour en Sick Sabbath altijd goed!


Zaterdag 29 oktober 2016

Sick Sabbath zorgt op zaterdag 29 oktober samen met een andere topband voor een spetterend rock-metal-tribute avondje! Tesamen met de rockers van Maple leaf zullen ze de boel eens goed rockend op zijn kop gaan zetten. The place to be? Manifesto te Hoorn!


Zaterdag 6 februari 2016

In Wormerveer spelen we in het knusse Café de Melterij. We hebben een leuk voorprogramma, dus de hele avond lekker drinken en genieten van goeie rockmuziek.


Zaterdag 20 februari 2016

In het centrum van Haarlem spelen we weer een heerlijk pot Black Sabbath klassiekers. En wel in Rockcafé Bone. Weer een top avondje in een mooie kroeg vol liefhebbers.


Zondag 13 Maart 2016

Nadat we door de stemmen van onze fans (en andere liefhebbers) door zijn, gaan we knallen op de finale van regio West van de Clash of the Coverbands! Wederom in de Waterhole in Amsterdam. Wees erbij want we hebben je nodig!