Sick Sabbath

Sick Sabbath is opgezet om een zo optimaal mogelijke Black Sabbath ervaring te geven. De band staat dus op het podium net zo te genieten van de muziek als het publiek. Natuurlijk is er veel aandacht geven aan de sound, maar ook aan de appearance. Daardoor is met gebruik van moderne techniek en materiaal een authentieke voorstelling gecreëerd, die elke keer weer anders is. 

Sick Sabbath voelt zich thuis op festivals ( daar zijn we gek op!) maar ook in een café op zaal komen we erg goed uit de verf. kijk maar even op de pagina gigs waar we allemaal gestaan hebben!

Sick Sabbath is echte een liveband. De show, (H)Ozzy, de ronkende gitaren, bulderende bas en stuwende drums maken Sick Sabbath tot een act die vooral dankzij hun enthousiasme en energie niet snel vergeten zal worden. We maken de voorstelling samen met ons publiek er zal door deze interactie gezongen en gesprongen worden, maar zeker ook gedronken!

Ozzy Era

Er zijn veel Coverbands, tribute bands zijn er al minder. Tribute bands die zich met lijf en leden en vol overgave inzetten om hun voorbeeld te benaderen maar weinig…

Sick Sabbath is zo een band! Niet alleen de songs van Black Sabbath, maar ook het geluid, de feel en de act van het origineel wordt vol verve op het podium gezet. Wat begon als een project is inmiddels gegroeid tot een volwaardige act, waar de opmerkelijke zanger (H)Ozzy het publiek altijd goed weet te entertainen.

Sick Sabbath beheerst vrijwel het gehele gamma aan Black Sabbath nummers en heeft dus een grote keuze om de setlist samen te stellen. Naast wat modernere nummers, mogelijk een Ozzy nummer, zullen de oude hits vrijwel iedereen in vervoering brengen en het publiek laten meezingen. Nummers als War Pigs, Iron Man en Paranoïd zullen waarschijnlijk niet ontbreken, toch zal het publiek regelmatig verrast worden met bijzondere en verrassende keuzes.

Het brede repertoire van Black Sabbath wordt neergezet met dezelfde attitude als in de jaren 70. Een totaalbeleving met muziek en act van Black Sabbath!