Een restje pleiners en dijker, een stevige scheut Flower Power en vooral veel Underground was mijn muzikale voedingsbasis in de jaren 60/70 Amsterdam. Via gitaarlessen en in diverse schoolbands werd de underground muziek ten uitvoer gebracht. In het begin ging het vaak alleen maar om veel optreden met veel volume…. maar ook toen maakte Deep Purple, Black Sabbath en Hendrix al deel uit van mijn muzikale voorkeur, dat gaat nog steeds op!

Na een rustperiode waarin huisje, boompje beestje een belangrijke rol speelde ongeveer 15 jaar terug de snaar weer aangeraakt. Via verschillende bands waarin ik met veel plezier heb gespeeld, uiteindelijk aan de gang gegaan met het formeren van mijn eigen band, omdat ik mijn ei echt niet kwijt kon . Het idee Black Sabbath goed te coveren, maar ook de act van deze mannen neer te zetten leek steeds aantrekkelijker te worden, het wachten was op de juiste mensen!

In de huidige bezetting van Sick Sabbath vind ik het enthousiasme en het vuur voor de nummers en deze muziek terug dat mij ook brandende houd! Ik hoop samen met mijn metal mannen nog menig podium in vuur te mogen zetten.