Sick Sabbath Live in ManifestoSick Sabbath zorgt op zaterdag 29 oktober samen met twee andere topbands voor een spetterend rock-metal-tribute avondje! Tesamen met de rockers van Maple leaf zullen ze de boel eens goed rockend op zijn kop gaan zetten.

U wordt door Maple Leaf opgewarmd met covers van Live, Red Hot Chili peppers, Nirvana, Oasis, Foo Fighters, pearl Jam, White Stripes en Rage against The Machine.

Daarna zullen de mannen van Sick Sabbath eens laten zien dat zij doorgaan waar Black Sabbath stopt. Klassiekers als War Pigs, Iron Man, Paranoid, maar ook de echte oude klassiekers zullen deze avond met verve door de enige echte Hozzy gebracht gaan worden!

The place to be? Manifesto te Hoorn!

Koop je tickets hier alvast. Want voor maar 5 euries in de voorverkoop had je nog nooit zo’n leuke avond 😉 !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *