[:nl]Er luidt een sirene… Plotseling wordt de ruimte gevuld met het snerpen van een stevig overstuurde gitaar. Al snel gevolgd door een knorrende bas en een pompende drums om de zang van de frontman te omlijsten :”Generals gathered in their masses…!” brult de zaal mee: Sick Sabbath is in Town!!

De muziek en de act van Black Sabbath wordt net zo mystiek en zwart, als het origineel door Sick Sabbath neer gezet. Een muur van geluid zorgt voor een snel herkenbaar geluid. Dit is de oorsprong van heavy metal. In een feest van herkenning komen de nummers van de elpees “Black Sabbath” en “Paranoid” voorbij, vakkundig vertolkt door 4 ouwe rotten op muziekgebied met maar 1 missie: de muziek van Black Sabbath vertolken. Niet alleen de muziek, maar ook de act is als het origineel: front man (H)ozzy zorgt voor een natuurgetrouwe versie van Ozzy Osbourne, net zo leuk en wellicht net zo gek, maar altijd bezig met zijn publiek.

Sick Sabbath zorgt er voor dat je even mee terug genomen wordt naar de oorsprong van de heavy metal uit de jaren 70 en 80. Naast het oudere werk speelt Sick Sabbath ook meer recent werk, het DIO tijdperk en Ozzy nummers. Wees klaar voor een trip down metal-memorylane!
[:en]Sick Sabbath plays Black Sabbath – duh!”>Wees klaar voor een trip down metal-memorylane!
Sick Sabbath is a band that lives Black Sabbath. Playing coversongs of their heroes from Black Sabbath. A tribute to them! Not only do they play songs from the early albums, but even their latest album 13 will not be forgotten. Where Black Sabbath has there own Ozzy Osbourne, Sick Sabbath has their own (H)ozzy who sounds, acts and looks like the real Ozzy (can they be related?)[:]