Zoals de magnifieke (en enige) ballad van Black Sabbath al klonk, we’re going through changes. Alex heeft sinds afgelopen zaterdag bij de Gig in Hoogeveen zijn stokjes overgedragen aan Rob Zwiers. Rob zullen we binnenkort uitgebreid aan u voorstellen, maar eerst willen we nogmaals Alex bedanken voor zijn inzet bij Sick Sabbath. Alex was er bij vanaf het begin, maar kan het optreden en reizen niet altijd even goed inpassen in zijn priv√© situatie. Daar hebben we alle begrip voor en Alex blijft altijd welkom om een keer mee te drummen, mee te drinken, mee te gaan met Sick Sabbath.

Als kado hebben we hem dan ook twee nieuwe drumstokken gegeven waarin we hem eren met het feit dat hij er bij was bij het begin en met ons een paar mooie jaren en heel wat gave shows heeft mee mogen maken.

Alex Otte Founding Member of Sick Sabbath!!!